x

VAN SEBE OD BRIGE! Miljana Kulić tražila od ljekara da Željku urade detaljne analize! (FOTO)

Miljana Kulić, bivša učesnica rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti, "Zadruge", prošlog petka je postala ponosna mama i na svijet donijela dječaka po imenu Željko. Kulićeva ne može da sakrije svoju sreću, pa od prvog dana doji svoga sina i ne odvaja se od njega.

Novopečena mama je napustila porodilište zajedno sa sinom u naručju, i konačno je dočekala da ode u svoj porodični dom i svog prvenca spusti u krevetac.


Miljana je priznala da je zabrinuta za bebino stanje. Ona je, iz preventivnih razloga, zatražila od ljekara da pregledaju njenog sina, kako bi se uvjerila da je njegovo zdravstveno stanje u najboljem redu.


- Tražila sam da mu urade kompletnu krvnu sliku, ultra zvuk glavice, stomaka i srca. Pluća da mu poslušaju, ja sam hipohonder i mnogo sam se plašila i za sebe i za njega tokom trudnoće. Ipak sam ja bila u rijalitiju, u zatvorenom prostoru i nisam bila pored mame - rekla je Miljana.


Novopečena mama je presrećna što je sada u krugu svoje porodice koja joj maksimalno pomaže da na pravi način gaji svog sina.


- Mnogo mi je nedostajala mamina čorbica, kuhanje njeno. Najviše volim da jedem kad moja mama to sprema, ali ja sam sve to nadomjestila vitaminima koje su mi slali roditelji - kaže učesnica rijalitija, koja je odahnula kada joj je potvrđeno da je sa bebom sve u najboljem redu.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.