x

brak kratko trajao

Vanja Aleksić prvi put o razvodu od Ša: Vidjećemo da li sam spremna da se vratim!

Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša otkrio je javnosti da se razvodi od tiktokerke Vanje Aleksić, koju je oženio 20. jula ove godine.

Iako su stali na ludi kamen prije oko mjesec dana, oni su imali nesuglasice zbog kojih je Aleksićka spakovala stvari i napustila njegov stan.

Ipak, nakon javnog Nenadovog izvinjenja i pokajanja, Vanja je porazgovarala sa njim i donijela odluku da ovo bude samo mala pauza, dok ne odluče šta će dalje.

Vanja je prvi put javno progovorila, kada se osvrnula na vjenčanje i otkrila da je za nju to bilo predivno iskustvo.


- Vjenčanicu sam birala sama, o cijeni da ne pričam... Iznajmila sam je, ali nije bila toliko skupa. Bila je veoma vesela svadba, niko nije sjeo celu noć. Bilo je oko 170 zvanica, to su bili najbliži ljudi. Moji su svi došli, nisam se razočarala... Nenad se možda razočarao u neke ljude, ali Bože moj. Neću ja o tome da pričam. Nismo žalili novac, bilo nam je bitno da uživamo, da bude veselo, da to bude naš poseban dan, sve drugo nas nije zanimalo. Svadba se finansijski nije isplatila, ali nismo zažalili. Non stop je bio prepun podijum, mi smo bili veseli, ja sam sama ustala da igram, oni su se svi okupili oko mene - rekla je Aleksićka, pa otkrila da li je i dalje udata ili se razvela.


- Još uvijek sam zvanično udata. Prezivam se Aleksić Ignjatović, to sam odlučila zbog sina, da se Nenad ne bi ljutio... Zato što je moj sin Ignjatović, samo iz tog razloga sam dodala Aleksić - objasnila je Vanja, ali razlog zbog kog je otišla od Nenada nije željela da otkrije.

- Mislim da to treba da ostane između nas dvoje. Imali smo nesuglasice, kao u svakom braku, ali mislim da je za sad ovako najbolje, da damo jedan drugom vremena da razmislimo o svemu. Najbolje da ostane između nas, ostaću dosljedna da ne govorim o tome. Neću da dajem na značaju ljudima da mogu da pišu svašta nešto. Svašta se pisalo, ali se ništa ne zna. Samo mi znamo šta je tu bilo, nećemo javno da pričamo, to je naša intima - objasnila je tiktokerka.


Vanja je otkrila kako je reagovala kada je u emisiji "Ami G šou" čula reperovo javno izvinjenje.

- Primila sam izvninjenje. On je malo ishitreno reagovao, ja sam dobila osudu cijele nacije, ali ni to nije moglo da mi skine osmijeh sa lica. Srećom, on se izvinio, koliko je mogao objasnio je šta je tu bilo, da je ishitreno i burno reagovao, a i mogu da razumijem afekat. Šta je tamo jedna osoba rekla, koja sa nama nije ni kafu popila, osim kad smo se sretale po svadbama, mene to ne dotiče, ja znam šta je istina, tako da ne može to ništa da me poremeti - rekla je Vanja Aleksić, a ljudi nagađaju da je ovim bocnula Jovanu Tomić Matoru, koja je prva javno osudila.

Aleksićka je otkrila i to da se njen i dalje zakoniti suprug odlično slaže sa njenim sinom i da su već razgovarali o pomirenju.


- Nenad mene voli. Naravno da volim i ja njega, ljubav ne može da nestane preko noći. Vidjećemo da li je pauza, kako će dalje teći sve. Na meni je da odlučim, vidjećemo da li sam spremna da se vratim tamo, ali naravno da ga volim, ljubav se ne zaboravlja. On mnogo voli mog sina, a i moj sin voli njega. Gdje god da ga vidi, on njega zove: "Moj Ne, Ne", tako da, to mi je mnogo bitno, što su se tako lijepo slagali. Kao pravi otac. Iskreno, njegov otac se nije ponašao prema njemu, kako se Nenad ponio. Razgovor smo možda i obavili. Zaključili smo da jedno drugom treba da damo malo vremena, tako da ćemo da vidimo u narednom periodu - ispričala je Vanja, a kada se pomenuo otac njenog djeteta, odbila je da priča o tome.

- Bolje da ne pričam o njemu - rekla je Vanja, koja je Nenadu imala da poruči samo jedno:

- Nenade, volim te i čekaj me da se vratim, šalim se. Pričaćemo - rekla je za Hype televiziju i dalje zakonita supruga Nenad Aleksić, Vanja.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.