x

progovorila o intimi

Veličina nije bitna: Goca Tržan frapirala sve izjavom, razvezala jezik o vrelim akcijama iz spavaće sobe!

Pjevačica Goca Tržan poznata je po svojoj surovoj iskrenosti, te uvijek podijeli detalje iz svog života, a ovoga puta zavirila je u svoju dublju intimu.

Naime, pjevačica je progovorila o svom intimnom iskustvu tokom života, pa je njena otvorenost mnoge iznenadila:

- Veličina nije bitna ako partner zna šta radi. Dok sam bila mlađa eksperimentisala sam, imala s... na raznim mjestima, ali sam najopuštenija u spavaćoj sobi. Svakako, vidim da se ljudi i dalje zgrožavaju kada neko otvoreno priča o s...., ali ja mislim da je to vazna tema za sve nas kao društvo. Roditelji treba da pričaju sa djecom o se.su da kasnije ne bi dolazilo do nekih stvari koje su daleko teže za podnošenje.


- Prije svega mislim na ab.rtuse i slično. Djeca su nam needukovana, pa nije ni čudo kakve su statistike. Na kraju krajeva, nema ničeg lošeg u tome da se pričeka. Odnos je najbolji u kasnijim godinama, meni je recimo najbolji nakon četrdesete. Nekako žene tada najbolje znaju šta hoće i ne pristaju na sve i svašta.


Podsjetimo, Goca Tržan, osim solističkih nastupa, uredno održava i koncerte sa sastavom "Tap 011", dok uporedo snima emisiju u kojoj sa javnim ličnostima razgovara o brojnim temama. Osim toga, pjevačica snima i porodični rijaliti, ali i video zapise za vlastiti Jutjub kanal.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.