x

Zdravstveno stanje Marije Šerifović više nije tajna

Verica ovo neće da toleriše: Marija Šerifović zbog djevojke završila u gipsu, ovo su detalji!

Marija Šerifović prije mjesec dana imala je neprijatnu scenu u centru Beograda kada je nasred ulice vikala na svoju partnerku i rukom udarila u auto zbog čega je nosila gips.

Kako saznajemo, pjevačica već dugo ide kod psihologa koji joj pomaže da kanališe i kontroliše svoj bijes. Ona je i sama rekla da je svjesna da djeluje agresivno, ali da je istina drugačija.

– Znam da djelujem agresivno, ali nisam, ja sam samo neko ko glasno priča, viče i ko kaže šta misli – rekla je Marija.


– Ona ne voli na sva zvona da priča o tome da redovno odlazi kod psihologa, to traje više od 15 godina. Njoj jako pomažu psihoterapije jer na njima uči da kanališe svoj bijes. Neko je ko jako brzo plane, ne umije da broji do deset, može da je iznervira i najveća glupost, zato je potražila pomoć. Pa, da nije bio bi karambol. Ne, zaista, njoj psiholog tačno skreće pažnju na određene stvari, razmišljanja i uči je kako da se kontroliše u određenim situacijama. To je higijena uma i ko god da uvidi da je u problemu sa kojim ne može sam da se izbori, treba da potraži stručnu pomoć – kaže za Star izvor blizak pjevačici i dodaje:


– Marija je više potražila stručnu pomoć zbog toga što je u bijesu znala sebi da naudi. Pa vidjeli ste kada je na onom snimku skoro što se vrtio ruku polomila jer je udarila šakom u staklo, a to je bilo da ne povrijedi drugu osobu, ona sebe povrijedi fizički. Mnogo joj pomažu terapije i ona vjeruje ad će sve bolje moći da se kontroliše sa nervozom i bijesom – završava naš izvor.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.