x

(VIDEO) Sa mnom tako nećeš moći: Žestoka rasprava Dorotee i Dušice, voditeljka optužila zadrugarku da laže!

Sinoć je tokom izbacivanja bilo veoma burno u studiju TV Pink u Šimanovcima, a sve to zbog gostovanja Dorotee Jovanović. Dorotea je poznata po britkom jeziku i da joj niko ne može stati na put, a kamoli ućutkati kada želi da sve bude po njenom, te je tako bilo i tokom njenog razgovora sa voditeljkom Dušicom Jakovljević. Jakovljevićeva je željela da stavi svima do znanja da Dorotea nije patila od bulimije u Zadruzi.


- Kada je riječ o bulimiji, zapravo vrlo osjetljivo je pričati o zadravstvenom stanju, ali ti si rekla da si imala problem s tim priije Zadruge. Želim samo da bude jasno svima da u Zadruzi nisi imala bulimiju. To je bila samo tvoja želja da smršaš - rekla je Dušica, a Jovanovićeva je odmah odreagovala i odbrusila voditeljki.

- To nije tačno. Imala sam bulimiju, to je psihološki poremećaj koji se javlja kod ljudi koji imaju problem sa kilažom. Svi koji gledaju, neka ukucaju na Internetu šta je bulimija i kako nastaje - rekla je ona.


Dušica ju je samo opomenula i doviknula "Dorotea", stavljajući joj do znanja da ne može da prekine voditelja emisije, a kako nije uspjela da je prekine napravila je grimasu.

- Ja shvatam šta vi sada pokušavate, ali sa mnom tako ne ide - rekla je Dorotea.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.