x

Voditelj izgleda jezivo poslije gađanja flašom: Iskrivljena glava, suze mu idu, veliki otok... Nasilnica Krunićka bez kazne! (FOTO)

U rijalitiju "Zadruga" došlo je do užasa tokom sinoćne emisije uživo, pa je čak i voditelj povrijeđen. Naime, Jelena Krunić je pobijesnila jer joj je Bane Čolak spomenuo majku a onda je počela da baca fleše i šolje, pri čemu je pogodila voditelja Milana Miloševića koji je hitno morao da napusti Bijelu kuću kako bi ga zbrinuli.

Nakon toga nastala je masovna tuča, a kada se konačno sve smirilo, Luna Đogani, Mina Vrbaški i Jovana Tomić Matora razgovarale su o skandalu pa i otkrile detalje koje gledaoci nisu mogli da vide.


"Rekla sam Jeleni da ne gađa jer ide ka Milanu. Još prvi put sam joj to rekla. Šta treba da se desi dečku ovdje? Nema opravdanja za ovo! Koliko god svi mi gotivili Jelenu, za to nema izgovora", jasna je bila Matora, dok je Mina dodala "da ga je ugrozila četvrti put".


"Zato je i tražio da obezbjeđenje stoji iza njega, jer se plaši. Ja znam to... Plaši se da ne na**be u emisiji, stalno ga neko gađa. On ima traume od nasilja, znamo to svi mi koji smo bili u "Zadruzi 1". Sve može kod njega samo ne to, da ga neko napada. Izgledao je je kao neko dijete, suze mu idu, iskrivila mu se glava, mnogo me je pogodilo. Kunem ti se, nije mi dobro! Sve mu je crveno po glavi, oteklo mu je mnogo", kroz suze je govorila Luna.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.