x

pravi razlog raskida

Vuk i Olja se razišli zbog njegovih izlazaka i pijanstava: Zbog porodičnih problema se odao alkoholu!

Vuk Mob i njegova partnerka Olivera Konatar rastali su se zbog toga što je on sve češće i više bio odsutan od kuće, ali i zato što nije mogao i želio da se odrekne alkohola, saznaje Kurir.

Reper i njegova izabranica potvrdili su u odvojenim saopštenjima da je došlo do prekida njihovog odnosa iako su tek prije nešto više od tri mjeseca postali roditelji. Odmah su počela nagađanja o tome šta je razlog njihovih razmirica, o čemu njih dvoje ne žele javno da pričaju. Prema saznanjima Kurira, Vuk već neko vrijeme često izlazi i veći dio vremena provodi van kuće, a vrlo često se vraćao u alkoholisanom stanju jer je depresivan zbog porodičnih problema. To je veoma smetalo njegovoj vjerenici, koja je s njim o tome u više navrata pokušala da riješi problem, ali se reper nije mijenjao. Zbog njegovog ponašanja, svađe između njih su postale svakodnevne, tako da su riješili da stave tačku na zajednički život, a sve u cilju da njihova kćerka ne bi ispaštala.


Iako se u medijima već danima nagađalo o tome da su reper Vuk Mob i njegova vjerenica Olivera Konatar raskinuli, tu vijest je tek prekjuče potvrdila prvo ona, a juče se oglasio i sam reper, koji je otkrio da mu je otac na samrtničkoj postelji. Danas je saopštio i kako je njegov otac preminuo.


- Pošto vidim da se vodi priča kako sam ja najgori i ostalo, uprostiću cijelu priču što kraće moguće. Otac mi je na samrtnoj postelji, bukvalno mi umire na rukama i cijeli život mi se ruši kao da nikad nije postojao. Sa Oljom više nisam, ne zbog neke prevare, kako se spekuliše, nego zato što, nažalost, nismo jedno za drugo, a u detalje neću ulaziti, jer imam poštovanja prema tom nekom odnosu i vremenu koje smo proveli zajedno i što je najbitnije imamo divnu kćerku, na čemu sam veoma zahvalan - piše Vukadin u svojoj objavi na Instagramu.


- Mediji su počeli da me razvlače kao krpu, jer je najlakše Vuka razapeti na krst, posebno zbog njihove koleginice, ali u ovom trenutku njihovi naslovi i priče me ne mogu povrediti, jer moja najveća rana i bol je na pola metra od mene - završio je Vuk.

Olivera je u svom saopštenju navela da, osim potvrde da više nije s Vukom, o detaljima raskida neće pričati.


- Vuk i ja odlučili smo da se raziđemo početkom juna. Zarad interesa i dobra naše kćerke, ovim povodom se više neću oglašavati niti davati izjave. Zahvaljujem se medijima na dosadašnjoj saradnji i molim vas da poštujete moju odluku da ne govorim o ovoj, za mene bolnoj temi - zaključila je Olivera.

Podsjetimo, prije desetak dana Vuk je na jednom gradskom događaju izjavio da neće ostaviti alkohol čak ni ako to bude tražila njegova vjerenica.

- Može da smeta Bogu ocu, to se nikada neće promijeniti. Nikada neću prestati da pijem, ima da umrem od alkohola.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.