x

ZABORAVIO NADEŽDU: Miki Đuričić objavio sliku iz kreveta sa NOVOM DJEVOJKOM?! (FOTO)

Miki Đuričić u rijaliti programu "Zadruga" koji je pomjerio sve granice, po prvi put je imao i intimne odnose sa pjevačicom Nadeždom Biljić. U toku Mikijevog boravka u Bijeloj kući, zajedno sa Đuričićem i ostalim zadrugarima živio je i njegov pas Žuta, koja je pčelara iz Kupinova pratila u stopu, pa čak i kada je imao odnose sa Biljićevom.

Činilo se da će ljubav Mikija Đuričića i Nadežde Biljić trajati i nakon izlaska iz luksuznog kompleksa u Šimanovcima, međutim njihov odnos brzo je doživio krah, poslije čega je svako nastavio svojim putem.

Na društvenim mrežama sada se pojavila fotografija na kojoj Miki Đuričić leži u krevetu, a pored njega leži i za sada javnosti nepoznata žena, kao i Mikijev pas Žuta. U komentarima ispod fotografije došlo je do velike polemike, jer su svi željeli da saznaju ko je djevojka koja leži pored Mikija.

Jedni navode da je to Mikijeva nova djevojka zbog velike prisnosti, dok drugi smatraju da se ipak radi o njegovoj sestri. Da li je ova osoba član Mikijeve porodice ili se ipak radi o njegovoj novoj izabranici, vrijeme će pokazati.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.