x

Zadrugar pronašao konce, lutke, vradžbine, a spominje se sekta: Obezbjeđenje uletjelo u Zadrugu!

Voditeljka Dušica Jakovljević prekinula je razgovor sa gostima u studiju, jer je u rijalitiju došlo do sukoba. Naime, Branislav Radonić Brendon posvađao se sa Tomom Panićem, sa kojim je već odavno nije u dobrim odnosima.

 Kada se slika postavila iz "Zadruge", već su uveliko pljuštale uvrede između njih dvojice. Brendonu je zasmetalo jer je maneken, prinio svoj sto između kreveta, ali i to što je postavio trofej jelenovih rogova.

- Šta si ti skočio. Primio sam dvije injekcije. Nebitno je za šta. Imam alergiju - vikao je Brendon na Tomu. Međutim, ni Toma nije ostao bez teksta, već mu je odgovorio.


- Ma, ti si bolestan u mozak - rekao mu je Toma.

Potom se Brendon dotakao toga što je Toma između njegovih kreveta postavio antikvitete, što je dalo navelo Brendona da priredi šou na krevetu.

- Ne mogu da spavam zbog ovih rogova. Ovo je bre jelen, koristi se za žrtvovanje, kao da je neka sekta. Kakve su ovo vradžbine, konci. Znači, m*š, dalje od mene, da li ti je jasno - uzvratio mu je Brendon.


Tu se svađa nije završila, uvrede su se nizale jedna za drugom, dok Toma nije izgubio živce i nije mogao više da sluša, pa je želio da se skloni iz prostorije, ali mu Brendon i dalje nije davao mira.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.