x

Zagasite boje na noktima jesenski su hit

Slične crnima, ali nešto toplije, su lijepe tamno smeđe nijanse lakova za nokte.

Svijet nail arta odavno se već ne fokusira na klasične nude, french ili crvene manikure. Sve više i više je beauty svijet voljan poigravati se bojama, uzorcima i detaljima na noktima, a u posljednjih smo nekoliko sezona vidjeli i bum kada je riječ o rastu popularnosti tamnih, zagasitih manikura. 

Naime, nokti u crnim, tamno crvenim, smeđim i smaragdno zelenim tonovima izgledaju vrlo profinjeno i minimalistički, a opet lijepo naglašavaju ruke te privlače pažnju. I dok ljeti više volimo svijetle nijanse lakova za nokte i šarenilo na noktima, tokom jesenskih i zimskih mjeseci nam je pak draže opredijeliti se za tamnije nijanse lakova.

Nokti crni kao ugljen

Crne nokte prije nekoliko su godina popularizirale poznate francuske influencerice i blogerice. Od tada je ovaj stil manikure oličenje elegancije i profinjenosti, dok smo nekoć crne nokte smatrali primarno prikladnima za članove rock i metal bendova. Crni nokti lijepo izgledaju i u mat i u sjajnoj varijanti, a osobito se lijepo slažu sa zlatnim ili srebrnim detaljima. Istovremeno minimalistički, ali i i jako upečatljivi, odlično će se slagati sa zimskom garderobom i svim našim outfitima u kojima ionako dominiraju zagasite boje.


Šarm tamno smeđih nijansi

Slične crnima, ali nešto toplije, su lijepe tamno smeđe nijanse lakova za nokte. One mogu imati hladan ili topao podton, a izgledaju sjajno upravo za vrijeme jesenskih mjeseci. U nijansama karamele, lješnjaka i kestena ili pak kave i tamne čokolade, zavladale su Instagramom te svakog dana postaju sve popularnija i traženija opcija u nail salonima. Odlično se slažu s tamnijom puti te su nešto manje ekstravagantan odabir od crnih noktiju, a opet djeluju jednako profinjeno i ženstveno.


Blistava smaragdna

Smaragdna zelena je boja novca, luksuza i simbol "Čarobnjaka iz Oza", a proteklih smo ju godina viđali na odjeći i modnim dodacima. Sada se trend nošenja ove blistave zelene nijanse proširio i na beauty svijet pa su popularan jesenski izbor među manikurama i one u sjajnoj smaragdnoj nijansi s dodatkom zlatnih detalja.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.