x

Zaletjela se i uhvatila me za vrat, a onda udarala po licu, glava mi je bila u modricama: Oglasila se Matorina bivša djevojka i iznijela detalje veze, plaši se kako će završiti Sanja!

Bivša djevojka Jovane Tomić Matore oglasila se i priznala da je od nje trpjela fizičko nasilje. Izvijesna A.S. (24) je sa Matorom bila kada je imala samo 18 godina, a ona ju je izvodila na večere i pružala joj sve kako bi se osjećala kao "princeza". Sve se promijenilo u jednom večernjem izlasku.

"Pošto mi je veza s njom bila prva veza sa djevojkom, naivno sam prešla preko toga što me je te noći gurnula u zid nekoliko puta i stezala mi ruku. Nisam to gledala kao nešto ozbiljno i njeno ponašanje pripisala sam alkoholu. Mislila sam da to što je bolesno ljubomorna znači da je zaljubljena, ali mi je poslije samo nekoliko dana u jednoj beogradskoj kafani nanijela povrede po licu zbog muškarca koji mi je prišao", navodi A. S. i detaljnije objašnjava šta se dogodilo kobne noći kada je stavila tačku na vezu s Jovanom:



"Dok sam sjedila u kafani, prišao mi je neki dečko i pitao me je kako se zovem i da li želim piće. Naravno, rekla sam da sam u vezi, nasmijala sam se i zahvalila mu. Dok sam se okrenula ka stolu da vidim gdje je Jovana, ona se već uveliko zaletjela na mene, uhvatila me je za vrat i pred svima me nazivala ku.vetinom. Pokušala sam da se odbranim, ali me je iz sve snage držala za vilicu i vukla mi glavu. Nekoliko puta me je udarila po licu. Nikada prije nisam osjetila takav bol." 


Ona je na kraju preko prijatelja poručila Matoroj da joj se ne približava inače će je prijaviti policiji, s obzirom da joj je cijelo lice bilo u modricama.

"Poslije nekoliko dana, poslala mi je poruku izvinjenja na Fejsu, na koju nisam odgovorila. Sretale smo se u kraju, ali bih samo prošla pored nje. Vidim da je udarila i sadašnju djevojku u rijalitiju i plašim se da će ona na kraju i ubiti nekog", završila je ona. 

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.