x

Zavirite u luksuzni stan Ognjena Amidžića: Sve pršti od raskoša! Ostaćete bez riječi!

Voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska uživaju u sretnom braku sedam godina, a zajedno su već deset. Bračni par živi u raskošnom stanu u Beogradu.

Kao kruna njihove ljubavi, prije pet godina došao je na svijet sin Matija. Uredili su stan prema njihovim potrebama i ukusu.

Sobe su popunjene minimalističkim detaljima u bijeloj, crnoj i crvenoj boji, pa sve djeluje kao da se veoma pažljivo biralo kako bi njihova kuća izgledala tako toplo.

Danijela je, osim što dobro uređuje prostor i odlična kuharica pa se nerijetko pohvali svojim umijećem iz kuhinje.


Kada je na svijet došao Matija, manekenka je u intervjuu za magazin “Hello” otkrila kako se Ognjen i ona snalaze u ulozi roditelja.

– Kao i svaka žena osjećala sam izvjestan strah u trudnoći zbog toga kako ću se snaći kada se beba rodi. Međutim, sve je išlo prirodno i spontano. O tome su mi mnoge žene pričale, ali dok nisam rodila dijete nisam znala da ću od prvog trenutka znati da mijenjam pelene, hranim i uspavljujem bebu. Naravno, imala sam i veliku pomoć majke, koja je bila sa mnom prva dva mjeseca, a pošto je moja baka trideset godina radila u porodilištu dala mi je mnoge korisne savjete.


– Ponosna sam i na sebe i na Ognjena koliko smo se dobro snašli. Kao i svakom muškarcu i Ognjenu je trebalo malo vremena da se prilagodi i uhoda sa novim članom naše porodice. Ja sam ipak dijete nosila devet mjeseci, a njemu i Matiji je trebalo oko mjesec dana da se naviknu jedan na drugoga. Međutim, sada se podjednako angažuje oko njega kao i ja i uživa u aktivnostima oko sina.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.