x

slavlje za 500 zvanica

Zavirite u restoran u kojem Darko Lazić sutra pravi svadbu: Samo za dekoraciju dao 50.000 eura! (Foto)

Ekipa Telegrafa je zabilježila ekskluzivne kadrove iz Pećinaca, gdje za 24 sata Katarina i Darko Lazić prave veliku svadbu za tačno 497 potvrđenih zvanica.

Ljubazni dekorateri i organizatorka koja se bavi time da sve bude kako su mladenci zamislili ljubazno su razgovarali sa ekipom Telegrafa koja je uspjela da uslika sve ono što će zvanice vidjeti sutra.


Foto: Telegraf.rs

Kako smo saznali, a potom se i uvjerili na licu mjesta, postavljeni su zlatni tanjiri sa podtanjirima, kao i zlatni escajg. Na mladenačkom stolu postavljeni su leptiri koji su uvezeni iz Holandije, a u trenutku kada smo posjetili salu gdje će se gosti provoditi, još uvijek nisu bili potpuno gotovi, piše Telegraf.


- Mladenci će se voziti u oldtajmeru čija je cijena skoro milion eura. Katarinina vjenčanica košta čitavo bogatstvo, a Darkovo odijelo je specijalno rađeno za njega, nije kupljeno gotovo - rekao je sagovornik na licu mjesta.


Ono što dokazuje koliko su željeli da sve bude gala i luksuzno jeste podatak da su samo za cvijeće dali nevjerovatnih 50.000 eura!

Cvijeće je prirodno i danas je stiglo u šleperu.


Ovo je potvrđeno za Telegraf.rs od prisutnih radnika koji su se bavili dekoracijom, a cifra je tolika jer će doslovno svaki dio hale biti ukrašen, kao i Darkova kuća. Kako smo vidjeli, za kapiju se radi specijalni bijeli aranžman, na stolovima u sali biće bijeli aranžmani u zlatnim vazama, dok je svuda po sali, od poda do ograde, bijelo cvijeće.

.

.

.

.

.

Izvor/Foto: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.