x

ZBOG NJE JE PROMIJENIO ŽIVOT: Ljubavna priča Milice i Nebojše Glogovca!

Kada se 2014. godine Nebojša Glogovac razveo od supruge Mine, sa kojom je bio 18 godina u braku, mnogi su se iznenadili, a onda se saznalo da je proslavljeni glumac zaljubljen u instruktorku joge i bivšu novinarku Milicu Šćepanović. Zbog nje, Glogovac je promijenio svoj život iz korijena.

Milica i Nebojša vezu su započeli 2014. godine, a u oktobru 2016. dobili su kćerku Sunčicu, koja se rodila kod kuće. Milica je odlučila da se porodi u kući, preciznije u kadi i njena odluka bila je dugo vremena vijest u medijima.

Glogovac i ona kasnije su se vjenčali, a on je odlučio da uz nju više vremena provodi u prirodi, te su polemisali o preseljenju na selo. Kao veliki ljubitelj prirode i ekologije, Milica je navela Nebojšu da malo promijeni način života.

A on je o Milici govorio s mnogo ljubavi kao o ženi koja ga inspiriše:

- Prvo što mi padne na pamet je moja vjerenica, koja zaista pazi na slabije od sebe, na ljude kojima je potrebna pomoć, umije da se rasplače na najsitniju nepravdu, vodi računa o okolini, da ne troši previše vode. Ne što je moja, ali je ozbiljan primjer pažnje prema svijetu. I prema resursima i čistoći okoline - govorio je Glogovac koji je mislio i na djecu:

- Djeca uče po modelu, ja sada mislim na našu djecu. Jedini način je da taj model bude human i ispravan i da bude o pravim vrijednostima. Svojim primjerom i ponašanjem djeci dajemo dobar orijentir. Danas u u životu zaboravljene te stvari koje su nematerijalne, koje se ne mogu novcem opisati. Djeci treba povratiti vjeru da je hrabrost dobra, da je ljubav i poštenje dobro. Budućnost djece je u našim rukama - govorio je Nebojša koji iz prvog braka ima sinove Miloša i Gavrila, a iz drugog kćerkicu Sunčicu.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.