x

KOŠTAO GA SUKOB SA MARINKOVIĆEM

Zbog njega imam kazneno djelo: Filip Car u problemu zbog Marinkovića! Zakukao na sav glas, a pribojava se ovog!

Rijaliti učesnici Filip Car i Ivan Marinković žestoko su se sukobili na Božić, a svađa je eskalirala kada je Filip i pored momaka iz obezbjeđenja uspio da udari Ivana Marinkovića.

Produkcija je istog momenta reagovala, obezbjeđenje ih je razdvojilo, a Car je kažnjen mjesečnim honorarom. Međutim, tu nije kraj. Marinković je zahtijevao da odmah izađe napolje kako bi dao izjavu policijskim službenicima, a kako je nedavno Lepi Mića otkrio pred kamerama rijalitija, Car je trenutno na uslovnoj kazni u trajanju od 3 godine, pa je i zbog toga situacija podignuta na viši nivo.


Na zvaničnom Instagram profilu Ivana Marinkovića oglasio se i Marinkovićev advokat u ime svog klijenta podnio i privatnu tužbu, iako je policija reagovala po službenoj dužnosti.

- Za sve vas koji pitaju i pružaju veliku podršku Ivanu policija radi svoj posao. Osim njih, Ivanov pravni zastupnik je pripremio tužbu za ovog "gospodina". Hvala na ogromnom broju poruka podrške - stoji u objavi na profilu Ivana Marinkovića.


Isplivao je i snimak razgovora Filipa Cara i Miljana i Zvezdana gdje se Car požalio cimerima zbog kazne koja mu sljeduje.

- A nekad za neko malo s.anje, za šamar dobiješ više nego da nekog demoliraš. Zavisi sa kim imaš posla. Ispade da ja za Ivana više n..ebah nego ne znam ko - rekao je Car i dodao:


- Meni je Ivan napravio kazneno djelo. Za svoju sigurnost. Šta je sve istrkeljao - napad na njega. Meni kaže ovaj, da meni kao stranom državljaninu, na uslovnu je ovo kazneno djelo. Ovo što je ispričao. Ukoliko se to i dokaže, u velikom sam problemu. Zato ja sada samo prođem pored njega.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.