x

Žestok sukob Miljane i Stefana digao na noge cijelu kuću! Karić psovao kao kočijaš: J..em ti sestre, svr..m im u usta! (VIDEO)

Branislav Radonić Brendon je tokom večeri napravio pravi haos želeći da mu neko od cimera ustupi krevet jer je njegov ispolivala Zorica Marković. Miljana Kulić je bila riješena da spava kod Stefana Karića, ali joj on to nije dozvolio te su ušli u žestok okršaj.


 - Bježi krme debelo. Otkako sam ti rekao da si debela, ti ideš na mršanje - pričao je Karić.

- Miljković je za tebe frajerčina. Ti si mali iskompleksirani miš - vikala je Miljana na Karića, te ga je gađala jastukom, zbog čega je Karić pobijesnio.

Kako su zadrugari pričali da nije u redu što je Miljana zauzela Karićev krevet, Stefan je istakao da je Miljana k*rva zbog čega je ona uvrijedila njegovu porodicu.

- K*rva je ona koja te rodila - uzvratila mu je Miljana.


Karić nije mogao da obuzda svoj bijes,  te su se vrijeđali. Obezbjeđenje je istog trenutka uletjelo u Bijelu kuću kako bi spriječilo da ne dođe do okršaja.

- J**em te usta debela. Pitaj mamu što te je zaključavala u sobu. J**em ti i Tijanu i Anu (sestre), evo ovako mi p*še k**činu. S**šim im u usta - nastavljao je Karić sa provokacijama.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.