x

Zola odlijepio: Sinoć ušao u Zadrugu, a Miljana mu tražila pare, neće vjerovati koliki iznos je u pitanju!

Lazar Čolić Zola, nakon što je ušao u "Zadrugu 3" zajedno sa Jovanom Tomić Matorom, odlučio je da razgovara sa Miljanom Kulić sa kojom očekuje uskoro da dobije dijete.

 Oni su razgovarali u dvorištu, a tom prilikom Miljana je željela da čuje od Zole da je spreman da izdvoji dio svog honorara za dijete.

Miljana je ovom prilikom govorila kako je izgubila povjrenje u Zolu i da je to razlog zbog čega je odlučila da traži 85 posto Zolinog honorara za njihovo dijete.Međutim, Kulićeva nije ni sanjala kako će on kategorično to odbiti, jer kako kaže ne želi da kupuje svoje dijete. 


- 85 odsto za dijete, može? Želim povjerenje da steknem, ja sam ga izgubila. Ti znaš koje su potrebe za dijete? Ne znaš! Ja nemam povjerenja u tebe! Da li može 85 odsto honorara za dijete? Ne može? To je to, znala sam da neće moći! Sad i nisam sretna što te vidim! - govorila je Miljana, a Zola je burno reagovao.


- Vidim kao da ti je krivo što sam došao, šta ti je? Kako takav ružan pristup imaš? Može i 100 odsto za moje dijete! Za koga će ići, ako ne za moje dijete? Ne može tako, ne može mene niko da ucjenjuje! - pričao je Zola.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.