x

ZORAN MARJANOVIĆ: BIĆE JOŠ MRTVIH!

Dok policija utvrđuje ko bi i zbog čega želio da naudi Teodori Krsmanović (19), sestri od strica ubijene pjevačice "Granda", Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja, kaže da je jednom prilikom Zoran Marjanović najavio još žrtava! Zoran Marjanović je svojevremeno i sam najavio da će umrijeti još neko od članova porodice Krsmanović. 

- Marjanović je krajem marta prošle godine pored spomen-ploče na mjestu na kojem je nađeno Jelenino tijelo zatekao kolac i slikao ga. Osobi iz Teodorinog bliskog okruženja pokazao je fotografiju i rekao: "Ovo je znak da u porodici mora da bude još jedna žrtva". Ta osoba mu je na to odgovorila da pripazi na Uroša. Međutim, Zoran je rekao: "Ne u porodici Marjanović, već u porodici Krsmanović" - kaže za Srpski telegraf Nenad Šipka.

On je objasnio da se Teodora konsultovala s njim odmah poslije anonimnog poziva, nakon čega ju je posavjetovao da slučaj prijavi policiji.

- Ona je dala izjavu u policiji, a odmah je kontaktirano i tužilaštvo. Prema mojim informacijama, poslat je i dopis tužilaštvu u Beogradu. Neko je očigledno o tome razmišljao, ne bi se o tome tek tako pričalo dva, tri mjeseca. Iza toga stoje oni koji ometaju cijeli tok istrage - kaže Šipka.

Kako je Srpski telegraf pisao, nepoznati muškarac iz inostranstva pozvao je prije nekoliko dana Teodoru preko Vajbera i upozorio je da kruže priče da će završiti kao Jelena, pa je posavjetovao da unajmi privatno obezbjeđenje ili da se obrati policiji. Sestra ubijene pjevačice je u strahu za život slučaj prijavila policiji u Kragujevcu, nakon čega su preduzete sve mjere bezbijednosti. Patrola non-stop obilazi stan u kojem živi Teodora, a naloženo im je da hitno reaguju na svaki njen poziv.

Muškarac koji je Krsmanovićevoj skrenuo pažnju da povede računa o svojoj bezbijednosti rekao joj je da se priča da bi za slučaj ubistva u Borči, ali i za optuženog za taj zločin Zorana Marjanovića (39) najbolje rješenje bilo da se Teodori nešto desi, a Zoran na osnovu toga da bude oslobođen optužbi.

- Prema toj verziji, ukoliko bi Teodori neko naudio, posumnjalo bi se da i iza ubistva njene sestre Jelene stoji neki manijak. Zoranu bi to išlo u korist, pa bi mogao i da izađe iz zatvora, u kojem je od 15. septembra 2017. - kaže naš sagovornik iz istrage.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.