x

Ima li ko da je zaštiti?

Zvezdan svjesno krši najstroža pravila u Zadruzi: Robijaš prišao Ani, ona vikala iz petnih žila!

Zvezdan Slavnić skinuo je bubicu prije razgovara sa Anom Ćurćić i tako prekršio jedno od glavnih pravila življenja na imanju u Šimanovcima.

Zvezdan Slavnić nastavlja da po rijalitiju uhodi svoju bivšu nevjenčanu suprugu Anu Ćurčić, u želji da se na sve načine obračuna sa njom, a posljednja u nizu scena dogodila se noćas.

Kako je Ana otišla sa žurke u spavaću sobu i spremila se za krevet, Slavnić je brzinom munje doletio do njenog kreveta i počeo da insistira na razgovoru.


Ćurčićeva je sve vrijeme odbijala da govori, ali je Zvezdan uradio nešto što nikako nije smio. Naime, uoči same svađe, on je skinuo bubicu, kako se ne bi čulo šta joj govori, a onda je nastavio sa verbalnim napadima.


- Samo se skloni od mene. Skloni se! Ne postojim za tebe ovdje, shvati! Neću da pričam, pusti me na miru, skloni se - urlika je Ana iz petnih žila, ali je on i dalje insistirao.

Budući da nije nosio bubicu, jako je teško razaznati šta je tačno Slavnić govorio, a osim toga, ovim potezom je prekršio jedno od najosnovnijih pravila života na imanju u Šimanovcima.

.-

..

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.