x

Akvarijum, rijetke ploče, neobični detalji: Ovako izgleda imanje Mikija Đuričića, a tek kuća u koju je uložio hiljade eura !

Miki Đuričić, pčelar iz Kupinova, koji će u avgustu postati otac, vrijeme koje provodi kod kuće zbog izdržavanja kazne, jer je fizički nasrnuo u rijalitiju na Nadeždu Biljić i Suzanu Perović, odlučio je da iskoristi u renoviranju imanja.

On je dok je u kućnom pritvoru renovirao kuću, ali ništa nije pretjerano luksuzno, a po svemu sudeći muzika mu je veoma važan dio života pa je najviše pažnje posvetio pločama.


Inače, kako su pisali, mnogo para je potrošio da bi dozidao kupatilo, veliku dnevnu sobu, trpezariju i spavaću sobu, a priča se da je dao i mnogo novca za namještaj.

Miki je u međuvremenu počeo da se bavi akvaristikom, pa je tako Ognjenu pokazao svoje ribice, ali i kolekciju ploča i svega što se nalazi u njegovoj kući.


On je pokazao i traktor njegovog oca Mirka, koji ima prikolicu naprijed, umjesto pozadi, kako je to inače slučaj. Mirko je i pred kamerama govorio o svom sinu.

Iako imaju novog psa Kana, posebno mjesto i dalje zauzima Žuta, koju gledaoci Zadruge veoma dobro znaju i obožavaju, iako im je podavio patke.

Miki se bavi i svinjogojstvom, a sortu za koju se opredijelio su mangulice. 



(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.