x

to je ljubav

Dara i 2 decenije mlađi Toni imaju sav luksuz, a ponašaju se kao normalan svijet: Uhvatili se za ruke i šetaju plažom! (Foto)

Dara Bubamara presretna je u novoj vezi, a to govore i njeni "storiji" na Instagramu.

Pjevačica je sa 24 godine mlađim Tonijem otputovala u Dubai. Njih dvoje uživaju u toplim krajevima, ali i luksuznim hotelima, a pratioci pjevačice oduševljeni su što je počela da dijeli sve sa njima na društvenim mrežama.

Bubamara se na jednom snimku držala za ruke sa Tonijem, pa su kao tinejdžeri šetali u pijesku, a ona ga je označila.


Podsjetimo, mladi biznismen je Bubamaru vodio i na Maldive, kada je Kurir i razotkrio da su u vezi. Od tada se Dara i Toni ne kriju, pa često objavljuju fotografije na kojima su zajedno. Za taj odmor pjevačicin partner je platio više od 6.000 eura za svega nekoliko dana boravka. U pitanju je luksuzan smještaj, pa i ne čudi ova cijena.


Tonijev prijatelj otkrio nam je prije 2 mjeseca i da je on jako dobar dečko, da je lijepo vaspitan i pravi drugar, te da se ne ljuti što ga društvo malo provocira zbog veze s Darom. Kaže i da je on uvijek volio poznate ličnosti, a sada se šale s njim da je našao dobru matorku. Ipak, kako kaže, Toni to stoički podnosi i prihvata šale, a otkrio nam je i da se ljubavni par ne razdvaja i da je Dara već upoznala neke od njegovih drugara, te da im se rado javi na Tonijev telefon kada hoće da je pozdrave.

,

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.