x

nastavlja po svom

Drama u stanu poslije diskvalifikacije! Maja porazbijala sve pred sobom! Taki očajan: Odakle mi 50.000 eura, moraš na liječenje!

Maja Marinković diskvalifikovana je iz rijalitija Zadruga jer je tukla svog dečka Filipa Cara.

Međutim, drama se odigrala i u Majinom domu kada ju je Taki pokupio iz "Zadruge".

- Maja ne može da se smiri. Trese se, cvili i plače što je diskvalifikovana iz rijalitija. Kada ju je Taki doveo u stan, počela je da lomi i ruši sve po sobi. Taki je pokušao da je smiri, ali nije uspio u tome - kaže dobro upućen izvor.


- Najveći problem je što ni Maja ni Taki ne znaju kako će vratiti dug od 50.000 eura. U trenutku bijesa je poručio Maji: "Stalno sam te savjetovao da se smiriš, ali me nisi poslušala. Eto ti tvoje veze. Eto ti sada i rijaliti. Odakle nam 50.000 eura da platimo "Pinku" dug?". Međutim Maja i dalje ne želi da ga sluša. Obećala je da će se promijeniti, ali po svemu sudeći od toga nema ništa. Moraće po hitno da je vodi na liječenje - zaključuje izvor "Blica".


Podsjetimo, produkcija je donijela odluku da je Maja diskvalifikovana i da mora da isplati “Pinku” 50.000 eura.

- Zadrugari, ovim vas zvaničmno obavještavamo da je Maja diskvalifikovana i od nje će po ugovoru televizija Pink potražiti 50.000 eura. Danas je sveti Ignjatije, Veliki šef posebno čestita Matoroj i Mikiju, biće održano u Dubiozi. Pozdrav Veliki šef - glasilo je pismo Velikog šefa.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.