x

DVIJE GODINE OD UBISTVA PJEVAČICE: Tetke u suzama ljubile Jelenin spomenik, misteriozna djevojka upalila svijeću, Marjanovići na grob donijeli žito i vino!

BEOGRAD - Danas se obilježava dvogodišnji pomen ubijenoj pjevačici Jeleni Marjanović Krsmanović, a na groblje su nešto poslije 11 časova stigle tri Jelenine tetke, Ljubica, Goca i Slavica, dok su prije 12 časova na groblje stigli i članovi porodice Marjanović.

Oko Jeleninog spomenika okupili su se Vladimir Marjanović i Uroš, Zoranov sin iz prvog braka koji je u Janino i Zoranovo ime upalio svijeće. Pored njih stigli su i kuma Vera, još jedna prijateljica i Urošev drug, a na grob su iznijeli žito i vino.

Nisu prisutni ni svekrva Zorica, Zoranov brat, niti kćerka Jana, za koju saznajemo da je sa drugarima iz vrtića na izletu.

Vladimir Marjanović je kratko za Kurir rekao da je Jana danas nije mogla da dođe jer je na izletu sa vršnjacima iz vrtića. 

"Jana je posjetila Jelenin grob za 8. mart i donijela je mami poklon. Danas nije došla sa nama, ali je dovodimo svaki put kada ona poželi", rekao je Vladimir.

On nije želio da komentariše ništa po pitanju istrage dodavši da ne može da govori da "ne bi uznemirivao javnost". On je dodao da na nasip gdje je pronađena Jelena neće ići danas već neki drugi dan, zajedno sa sveštenikom.

Na pitanje novinara zašto su održana dva pomena, jedan danas i jedan u subotu, Vladimir je kratko rekao da su oni sa popom dogovorili zakazali pomen za 2. april.

Na pitanje novinara kako se osjećaju i svekar ubijene pjevačice i kuma Vera su uglas rekli:

"A kako bismo se osjećali... Teško je".

Kuma Vera je na Jelenin grob ostavila žito i rekla novinarskim ekipama da se posluže.



(Izvor/Foto: Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.