x

udaje se

Elektru Elite zaprosio biznismen iz Mostara!

Transrodna pjevačica Elektra Elite riješila je da se ponovo uda. Naime, nakon uspjeha koji je doživjela sa posljednjom pjesmom "Diva", pjevačica se privremeno sklonila iz javnosti i medija, te se vratila u Švajcarsku. Elektra je započela vezu sa jednim biznismenom iz Mostara, koji ju je i zaprosio.

„Kada je u maju nekoliko dana boravila u Sarajevu zbog promocije pjesama i snimanja emisija, pjevačica je upoznala Mostarca s kojim je kasnije nastavila kontakt. Neko vrijeme su se dopisivali, da bi se opet vidjeli i započeli romansu. On je upućen u Elektrin život i nema problem što je javna ličnost i što joj je pros..tucija primarno zanimanje. U njoj je vidio dobru osobu i nekog na koga može da se osloni u svakom pogledu“, priča  izvor i dodaje da je Elektru novi partner posjećivao u Švajcarskoj.


„Dolazio je u Cirih četiri puta i tamo joj je dao prsten. Elektra je bila u šoku jer se nije nadala tome, iako je s njim ušla u ozbiljnu vezu. Sve joj je bilo u planu, ali udaja nikako. Međutim, očigledno je samu sebe demantovala. Toliko se zaljubila da je i karijeru stavila u drugi plan“, otkriva izvor.


Elektra je inače u muzici napravila malu pauzu, te je u jednom intervjuu najavila da je kraj ove godine njen, te da će tek tada pokazati svoja prava umijeća i sposobnosti.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Elektrom, ali ostala je nedostupna do objave ovog teksta, piše Nova.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.