x

JAVILA SE IZ ARABIJE

Georgina u novo životno poglavlje uplovila s luksuznim detaljem vrijednim 90.000 KM

Georgina Rodriguez, partnerica Cristiana Ronalda, jedna je od najpopularnijih osoba na svijetu, a tako je zahvaljujući životu na visokoj nozi koji svakodnevno eksponira i javno. Sada je ponovo privukla pažnju skupocijenim detaljem.

Georgina i Ronaldo počinju svoje novo životno poglavlje u Saudijskoj Arabiji nakon što je napadač prošle sedmice potpisao unosan ugovor za nogometni klub Al-Nassr.

Sada se argentinska influenserica i model, javila iz ove zemlje podijelivši nekoliko fotografija, a pritom se potrudila da na svakoj od njih istakne luksuzni nakit kojim je upotpunila svoje izdanje.


Riječ je naušnicama brenda Pasquale Bruni, izrađenim od 18-karatnog zlata i dijamanata, a cijene modela koji je Georgina pronosala, u zavisnosti od toga o kojem je zlatu riječ, kreću se od 31.900 do 47.900 eura, odnosno od 61.385 do 92.174 KM.


Georgini nije prvi put da se okiti nakitom ovoga brenda, a još neke od poznatih dama koje su ga nosile su i Michelle Obama, Jennifer Lopez, Lady Gaga, Dua Lipa te brojne druge.

"Jer Bog nam nije dao duh straha, nego snage, ljubavi i zdrave pameti", citirala je Georgina ispod fotografija, očigledno se osvrnuvši na novi početak u životu njene porodice.

Inače, Georgina nerijetko daje do znanja da je ljubitelj luksuznih modnih brendova, čime se voli pohvaliti i na svojim društvenim mrežama. Upravo to je, osim njene veze s Cristianom Ronaldom, nešto zbog čega je često na naslovicama svjetskih medija.

Dolazak para u Saudijsku Arabiju privukao je veliku pažnju, a tamošnje vlasti bile su prisiljene napraviti izuzeće i kada je riječ o jednom njihovom zakonu. Naime, taj zakon određuje da nevjenčanom paru nije dozvoljeno živjeti zajedno, što za Ronalda i Georginu neće važiti budući da je Portugalac planetarno popularna zvijezda.

Izvor: klix.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.