x

kratko i jasno

Ivana Aleksić se napokon javila novinarima na telefon, poručila samo jedno!

Otkako je Nenad Aleksić Ša zvanično ušao u vezu sa Tarom Simov, Ivana Aleksić, reperova još uvijek zakonita supruga, riješila je da ne daje nikakve izjave, i da se ne oglašava za medije. Sada se Ivana oglasila, a njen odgovor ostao je nepromijenjen.

- Ne, ne, nemam nikakav komentar, izvinite - rekla je Ivana, očiegledno ne želeći da se u medijima povezuje sa još uvijek zakonitim suprugom i njegovom djevojkom.

Podsjećamo, i u drugoj sezoni Zadruge, reper je imao navodnu aferu sa Draganom Mitar, međutim, nakon što je Ivana ušla na imanje, i susrela se sa suprugom u Rajskom vrtu, bilo kakva komunikacija sa Draganom, bila je prekinuta. Ivana to ove sezone nije uradila, te je riješila da zauvijek stavi tačku na brak, koji je sa Ša njegovala čitavih sedam godina.


Kao što je već spomenuto, reper sada ima novu vezu, sa čak 20 godina mlađom zadrugarkom, a njihov odnos odiše svakodnevnim turbulencijama, jer su, kako ljubavni par navodi, previše slični. Ostaje da saznamo kako će se ovaj odnos odvijati u nastavku, kao i to da li će reperova supruga imati nešto više da prokomentariše.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.