x

Jelena Tomašević je zbog Kije napustila Pinkove zvezdice, a Nataša Bekvalac na to ima nikad bolji komentar!

Nataša Bekvalac je postala članica žirija takmičenja "Pinkove zvezdice". Nakon što je Jelena Tomašević obavijestila javnost da više neće biti član žirija "Pinkovih zvezdica" i to zbog Kije Kockar o čemu je Alo! prvi pisao, njeno mjesto je zauzela Nataša Bekvalac.

Nataša je prvu emisiju snimila već danas, samo nekoliko sati nakon što je potvrdila da je član žirija "Pinkovih zvezdica".


- Sve ovo me je vratilo u djetinjstvo. Znam koje stvari su mene povređivale kada sam bila mala i takmičila se, pa ću se truditi da ja to ne radim. Potrudiću se da utičem na djecu da pjevaju pjesme koje odgovaraju njihovom uzrastu, a ne popularne numere. Moram da budem iskrena i priznam da nisam pratila ranije “Pinkove zvezdice”, ali tim prije mi je drago jer nemam formirano mišljenje o kandidatima - rekla je Nataša za Alo!, a na pitanje da li će njena kćerka krenuti majčinim stopama odgovorila je:


- Hana je jako talentovana, ali scena je ne zanima. Još uvijek je mala, vidjećemo jednog dana - objasnila je Bekvalčeva koja se potom osvrnula i na veliku galamu koja se digla oko učešća pobjednice "Zadruge" u žiriju "Pinkovih zvezdica".


- Godinama trajem zato što nemam predrasuda. Poštujem svačiji uspjeh - jasna je bila pjevačica.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.