x

užas

Jezive slike naše pjevačice! Nakon loše urađenih usana uslijedio pakao: Konci vire na sve strane, imala je operaciju!

Sanja Stojanović proslavila se 2007. godine u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", gdje je stigla do samog finala, ali je umjesto pjevanja početak njene karijere obilježio p.rno snimak, nakog čega je doživjela medijsku golgotu.

Pjevačica se oglasila na društvenoj mreži Tik Tok gdje je pokazala ishod nakon estetske intervencije usana.

- Ovo je biopolimer "apdejt". Danas sam se operisala, otok je veliki. Za par dana će to biti super, ali je haos. Nadam se da će ovo izgledati top - jedva je govorila Stojanovićeva, dok su joj se konci nazirali ispod usana.


Pevačica je po svemu sudeći morala da izvrši korekciju, a evo i zbog čega.

Biopolimer je vještačka supstanca, odnosno silikonski filer. On nije biorazgradiv, pa spada pod trajne filere i izaziva najveće kontroverze u svijetu estetske medicine. S obzirom na to da je biopolimer strano tijelo, vremenom može doći do različitih komplikacija.


Može se desiti da organizam poslije nekoliko godina počne da ga odbacuje, što dokazuju i brojne medicinske studije. Tada počinju da se pojavljuju promene, od najbenignijih – poput: bubrenja usana, stvrdnjavanja materijala, pojave grudvica u usnama ili asimetričnosti i deformacija, pa do ozbiljnijih, kao što su: bol, mijenjanje boje kože, osipa, alergijskih reakcija, otvorenih rana, infekcija. Nastala oštećenja mogu biti trajna, te da se biopolimer nepredvidivo ponaša i može da ugrozi zdravlje. S obzirom na to da se biopolimer sjedini sa tkivom usana, nije ga moguće ukloniti, osim hirurškim putem. Tada se uklanja dio po dio, nekada i sa okolnim tkivom, a nerijetko u nekoliko faza.


- Konci su skinuti, otok je prisutan još uvijek, usna mi trne, nemam apsolutno nikakav osjećaj. Rekli su da ću nakon mjesec, mjesec i po dana videti rezultate - oglasila se pjevačica nakon nekog vremena.

Podsjetimo, Sanja Stanković se nakon p..no skandala neko vrijeme povukla sa javne scene, ali i danas se aktivno bavi svojom primarnom profesijom - muzikom.


- Moje pjevanje u takmičenju je nekako palo u sjenku baš zbog tog eksplicitnog snimka, tako da ljudi ni ne znaju kako ja pjevam i kako radim. Kada se snimak pojavio, poželjela sam da me nema. Nisam umjela da se sa dvadeset godina nosim sa novinarskim pitanjima i novinarima, iz toga razloga sam se i povukla. Bilo mi je lakše da nestanem, da me nema i da nikad više ne pišu ništa o meni.


Ipak, povlačenjem ništa nije postigla i trebalo je mnogo vremena da shvati da je napravila grešku. Kako kaže, najstrašnije je bilo da nakon svega oca i brata pogleda u oči.

- Jeste bila velika sramota, ali Bože moj. Nikoga nisam ubila, nko nije ispaštao zbog mene, šta sad?! Ne mogu da nestanem i da me proguta zemlja - objasnila je Sanja svojevremeno u poznatoj TV emisiji.

.

.

.

Izvor: Espreso

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.