x

Mamili psa koricom hljeba da bi mu u usta stavili petardu: Dječaci uhvaćeni usred stravičnog čina

Kragujevčanka je u šoku podelila sa sugrađanima šta se zbilo.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Ova gnusna situacija mora da se čuje, da se reaguje, da se zna! Ovako svoj post počinje uznemirena sugrađanka koja je opisala jezivu scenu koju je njen suprug zatekao.

NAJČITANIJA VIJEST

Seka Aleksić brutalnom objavom izazvala buru reakcija: “Jeste spalili lomače i gume, skidali se goli do pojasa, pucali iz vatrenog oružja, tradicionalno?!”

- Suprug je večeras oko 21 čas u naselju Aerodrom, blizu prodavnice Trnava promet kod škole, naišao na dva dječaka uzrasta peti, šesti razred, kako mame bespomoćne pse sa koricom hljeba u koju su prethodno stavili petardu, sa namjerom da istu upale kada psu daju hljeb da jede - napisala je ona i dodala:

Razumijemo da neko ne voli pse, razumijemo da nema empatiju prema njemu, ali od psa se počinje, na čovjeku se ne daj bože završava. Zabranite petarde djeci, pričajte sa djecom i učite ih da ne diraju slabije i bespomoćne - poručuje ona.

NAJČITANIJA VIJEST

MALO KO ZNA DA JE VIKI NJOJ MAĆEHA Ova ljepotica je Tašketova kćerka iz prvog braka, ne živi u Srbiji: A tek kad čujete čime se bavi

Ovo nije prvi takav slučaj koji je uznemirio javnost. Podsjetimo, iz Udruženja Beta saopštili su krajem decembra da je u Zmajevoj ulici u Zaječaru pronađen mrtav pas. Vilica i glava nastradalog psa raznesene su, kako navode, petardama.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.