x

haos

Koleginica isprozivala Katarinu Grujić: Lažni patrioto, kada uzimaš keš u Hrvatskoj ne postavljaš pitanje CNN-u?

Katarina Grujić se pobunila na svom storiju jer CNN prenosi informacije o dešavanju iz Hrvatske. I dok su mnogi ostali bez domova, ono najgore - života, folkerka se našla biti pametna i porediti nesreće. Očekivano, svi su je osudili zbog toga. 

Pjevačica iz BiH, Irma Sejranić je također osudila statuse Katarine Grujić. Karleušu je nazvala gospođom, jer je stala uz narod iz Hrvatske, dok je na postupak Kaće Grujić objavila emotikone povraćanja. Na tome se nije zaustavila pa joj se obratila sa sljedećim statusom: 


- Lažni patrioto, zašto to nisi pisala prije potresa koji su zadesili naše komšije? Čemu to uvlačenje i korištenje situacije koja nije nimalo za tu mizernu manipulaciju kojom se želi plasirati svom narodu (koji je najdivniji) kao veliki patriotu? Pritom jako svjesno korištenje "animoziteta" koji nažalost postoji još uvijek među te dvije zemlje. Vjerovatno si slušala neke komentare pa si se složila s njima. Kako pokvareno. Kad uzimaš keš ne postavljaš pitanje CNN-u zašto nije napravio izvještaj o novcu koji je otišao u Srbiju - napisala je Irma i označila Katarinu. 

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.