x

Kome smeta uspjeh Emine Tufo? Nisu se smirili dok joj nisu nanijeli štetu!

Emina Tufo, najtalentovanija mlada bh. pjevačica izvrsnih vokalnih sposobnosti prije dva mjeseca euforično je najavljivala svoj novi projekat u kojem je snimila 10 covera koje je pažljivo birala.


Objavljivala je jedan po jedan, dan za danom, a pregledi na njenom Youtube kanalu svakodnevno su rasli i pohvale od njenih vjernih mnogobrojnih fanova stizale su sa svih strana svijeta. Najviše pregleda imala je na pjesmi Šemse Suljaković ‘Nisam žena koju život mazi’ i na numeri ‘Nije sreća u bajkama’ koju je prije rata otpjevao Sinan Sakić. Lijepa pjevačica uživala je u uspjehu svog novog projekta, ali njena sreća je narušena je prije nekoliko dana kad su joj upravo ove dvije numere u koje je možda i najviše emocije unijela – ukinute.


„Potrudit ću se da vratim te dvije izvedbe, ali eto kao da nekome smeta moj napredak“, objasnila nam je kratko Emina Tufo kojoj ovaj projekat mnogo znači jer ga je sa ljubavlju pripremala.

Kome smeta uspjeh ove mlade pjevačice koja vodi računa da nikoga ne povrijedi – nikome nije jasno, ali je očito da je neko htio svjesno da joj nanese štetu.

Dok ne vrati ove dvije pjesme, ispod poslušajte preostale covere iz ovog projekta Emine Tufo.


(Senzacija.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.