x

rekli sve

Komšije Marka Gobeljića razvezale jezik: Otkrile kakva je njegova vjerenica Kaća Grujić i šta njegovi roditelji misle o pjevačici!

Marko Gobeljić nedavno je zaprosio pjevačicu Katarinu Grujić dijamantskim vjereničkim prstenom kojim je bila oduševljena, te je uz suze radosnice pristala da bude njegova žena.

Kako su Markovi roditelji otišli na ljetovanje, komšija i njihovi prijatelji su ispričali da li su upoznali buduću snaju i kako im se čini izbor njihovog druga.

- To je duša jedna, veoma je mila djevojka - kažu na početku razgovora.

U kući preko puta fudbalerovih roditelja, živi Markov drug iz djetinjstva koji je ponosan na uspjeh koji je Gobeljić postigao. Ranije su, kako kaže, igrali fudbal zajedno, a posao ih je kasnije razdvojio.


- Marko je odavno otišao u Beograd, ja ga znam od malena, mi smo zajedno počeli da igramo fudbal u ovoj ulici sa svim komšijama. Tata mu nikada nije dozvolio da propusti trening, on je taj koji ga je kao dječaka baš usmjerio gdje treba i zato je sada tu gdje je. Dok je bio u Kraljevu bio je super, nemam ružnu riječ da kažem. Sada kada dolazi, javlja se često. Naši roditelji se druže, evo baš sada su otišli zajedno na ljetovanje. Iako je uspješan, mislim da ga to nimalo nije promijenilo, nije se uobrazio. Uvijek se javi kada dođe, uvijek je nasmijan, baš kakav je bio i kao mladić. Slava ga nije promijenila, ostao je isti onaj Marko koji zove drugove da se vide i druže - kaže njegov prijatelj iz djetinjstva Stefan, pa ističe da je Gobelja uvijek tu za svoje roditelje.


- Koliko ja znam, on pomaže roditeljima, naravno koliko može, i što se tiče finansija, mislim da je uvijek tu za njih. Oni ljudi rade, radi i njegova sestra. Njegov otac radi u jednoj firmi, majka u knjižari, a sestra u elektrodistribuciji.

Na pitanje da li je upoznao Grujićevu, on govori da nije imao prilike, ali objašnjava da su mu roditelji prenijeli sve, a utisak je i više nego odličan. Buduća snaja porodice Gobeljić je “veoma pristojna i divna”.


- Ja, nažalost, Katarinu nisam upoznao. Ona je ovdje dolazila nekoliko puta, moji roditelji su je upoznali. Kažu da je baš fina djevojka, majka je oduševljena njom. Rekli su mi da je Kaća uvijek nasmijana, baš kao i Marko, tako da su se njih dvoje baš našli - priča drug sa osmijehom na licu.

Markove komšije kažu da fudbaler često dolazi da vidi roditelje, naravno, koliko mu to obaveze dozvoljavaju. Ističu da je Katarina sa vjerenikom dolazila nekoliko puta u njihov kraj.


- Markovi roditelji su fini i čestiti ljudi, a Mare je divan momak. Raduje nas njegov uspjeh i to što potiče baš iz ove sredine, da je naš komšija i da nas predstavlja u najljepšem svjetlu. Marko najviše vremena provodi u Beogradu, ali često i dolazi ovdje da vidi svoje. Ima ovdje i drugove, prijatelje, ovdje je odrastao. Kada god mu vrijeme dozvoli, on dođe ovdje da bude sa drugovima i roditeljima. Marko je nekoliko puta dolazio ovdje sa svojom vjerenicom Katarinom - rekao je kroz osmijeh njegov stariji komšija koji živi u istoj ulici.

Gobeljićeva sestra od strica kaže da nije imala priliku da upozna snaju, jer je svaki put bila odsutna od kuće kada bi ona došla, te da joj je mnogo krivo što se nisu srele. Ali, dodaje ona, njeni roditelji su je upoznali i impresionirani su. Majka je obožava, jer ju je i ranije slušala, pratila ju je od početka karijere.

.

.

.

.

Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.