x

LJUBA O KĆERKI: Moja Aleksandra je zaostala u razvoju!

Majka učesnice "Parova" otkriva šokantnu istinu o svojoj kćerki. Ljuba za "Alo!" kaže da dvadesetogodišnja Aleksandra ima emotivnu inteligenciju djeteta od sedam godina.

- Iz Aleksandrinog pogleda sijeva mržnja i ona je vrlo nezrela osoba. To kaže psiholog koji je imao priliku da priča sa njom. Ona je emotivno zrela kao dijete od sedam godina. Figurativno, to znači da ako joj neko ponudi čokoladu i kaže da gađa nekog kamenom, ona će to uraditi bez obzira na to što nije ni vidjela tu čokoladu, već je čula samo obećanje. Upravo to joj je uradio botoksirana plavuša (David Dragojević, prim. aut), kada ju je okrenuo protiv mene.Na sudu čovjek koji mijenja izjavu je lažov i njegov iskaz nema nikakvu vjerodostojnost, ali to povlači zakonsku kaznu - kaže Ljuba i objašnjava da njena kćerka nije trebalo da prizna da je lažno svjedočila. 


- U ugovoru rijalitija nije pisalo da mora odgovarati na sva pitanja i mogla je na to pitanje da li je lažno svjedočila u korist Čabarkape da izbjegne odgovor ili da da odgovor koji nema nikakve veze s tim. Međutim, ona u svemu vidi igru i ništa ne shvata ozbiljno. Baš zato sam joj nudila da ide kod psihologa, ali ona se ljutila i odbijala svaki vid pomoći stručnog lica - uvjerava Ljuba i tvrdi da je njena kćerka u rijalitiju po kazni, jer je pobjegla iz "Parova".

- Aleksandru je tužila produkcija "Parova", koja joj je tražila odštetu od 100.000 eura. Zbog toga je Aleksandra i ušla u "Parove" da bi odradila tu sumu. David ju je i gurnuo u taj glib, a ona me nije poslušala kada sam joj rekla da ne ulazi u rijaliti prošlog puta kad je pobjegla. Za to vrijeme on peče pljeskavice i uživa vodeći Instagram profile. Iskoristio je to što je željna muške ljubavi, jer oca nikada nije imala - tvrdi Ljuba i uvjerava da je Aleksandra po prirodi vrlo koristoljubiva.

- Da sam najgora majka na svijetu, nisam zaslužila da na moj račun iznosi najgore uvrede. Ona je djevojka koja prodaje rođenu majku na kilogram! Dobra sam joj samo kada joj nešto dajem, a kada iznesem opravdane zamjerke na njen račun, onda me blati. Ipak, ona sve vrijeme pokušava da bude moja kopija, ali ne može da liči na mene nimalo. Kao i sve, i majčinstvo ima granicu. Smatram da to što sam majka ne znači da neko treba da me gazi i istražuje granice moje tolerancije. Ne mogu da shvatim da se Aleksandra sprijateljila sa svim mojim neprijateljima. 



(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.