x

brutalna prozivka

Marina čula da Barbara uselila kod Darka u kuću pa postavila status od kojeg će ih zaboljeti glava!

Marina Gagić, bivša vjerenica Darka Lazića s kojim ima sina, pošto je objavljeno da je pjevač uselio u kuću u Brestaču sa novom djevojkom Barbarom Bobak, oglasila se na Instagramu.

- I kada dobiješ priliku, a dobićeš, da vratiš milo za drago onima koji su te povrijedili, mada imaš svako pravo da se osvetiš, da im vratiš isto, ma tri puta gore, zastani i sjeti se: ti nisi takva. Ti nisi kao oni. Tebe i tuža bol boli. Znaš i sama. Mada će ti osveta u prvi mah donijeti olakšanje, na kraju ćeš ti biti ta koja će o sebi loše misliti. Jer ti si takva - započinje status i nastavlja: 


- Tvoje srce je toliko veliko da saosjeća sa onima koji su te povrijedili čak i onda kada im karma vrati za to što su ti uradili. Izaberi ljubav. Prema sebi. Na sebe ćeš se ponositi. Samo se odalji od onih koji su ti loše nanijeli. Duboko udahni, lagano izdahni i... Pusti. Izaberi ljubav, jer to je ono što si ti. I to je ono što zaslužuješ. Sopstveni mir.


Podsjetimo, Barbara je jednom prilikom u intervjuu pomenula Marinino i Darkovo dijete, i od tada je počela netrpeljivost, ali ono što je najveći problem je što Darko Lazić ni u jednom momentu nije stao da odbrani majku svog djeteta.

.

.


..

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.