x

on se nada pomirenju, ona stavila tačku

Marina i Darko Lazić idu na sud: Novi haos u životu pjevača! Gagićeva otkrila da joj pjevač šalje poruke!

Marina Gagić je iznijela detalje odnosa sa Darkom Lazićem i istakla  da će njih dvoje ići na sud.

- Naravno da nije istina da pokušavam da se pomirim sa Darkom. Ja sam ta koja je stavila tačku na naš odnos. Realno, zašto bih sada pokušavala da se pomirim sa njim? - kaže ona i dodaje da je u čestom kontaktu sa Lazićem.

- Mislim da se on potajno nada pomirenju, nije naporan, ali ništa specijalno ne pokušava. Šalje mi poruke i to je to, ali ja sam stavila tačku i nema šanse da se pomirimo - otkriva Gagićeva, koja kaže da joj njen bivši vjerenik nije priznao da je u vezi sa Barbarom.


- Meni je on rekao da nema djevojku, a šta je stvarno istina, ne znam. Ja mu želim sve najbolje. Koliko znam, nema djevojku, ne bi mi slao poruke da ima? Možda mu je samo koleginica - kaže Marina koja je prokomentarisala i Barbarinu izjavu da je, prema riječima Darkove majke, ljepša od nje:


- Je l' ljepota sve? Pa dobro, neka je ljepša. Ja ne mislim da je ljepota bitna, bila sam sa Darkom i kada je imao 160 kila. On je sada možda dobio na samopouzdanju, ali što se mene tiče, ljepota nije sve - iskrena je Marina, koja je otkrila da sa Darkom ima savršenu komunikaciju što se tiče njihovog sina Alekseja, ali da ipak nisu uspjeli da se dogovore oko starateljstva nad njim:


- Darku uvijek odgovorim na poruku i imam odličnu komunikaciju s njim što se tiče djeteta. Imam mir i uživam sa svojim sinom. Meni više ništa nije potrebno. A za ostalo ćemo ići na sud, pa ćemo vidjeti - otkriva Gagićeva koja je pojasnila zbog čega je neminovno da ona i Darko probleme riješe ovim putem.


- Darku ću uvijek dati sina, nikada mu neću braniti da ga viđa. Ali ne mogu da ga zovem i da mu kažem da dođe da vidi dijete. I da, ići ćemo na sud, ne možemo da se dogovorimo. Kad god se s Darkom nešto dogovorim, to ne bude tako. Ovako, sud će lijepo da presiječe i tako će biti - izjavila je Marina, koja tvrdi da nema novog partnera jer ju je Lazić previše povrijedio.

- Ne zanima me sada to, bila sam mnogo povrijeđena i sada sam se oporavila. Treba mi vremena da ponovo steknem povjerenje u nekoga. Za sada imam svoj mir i svog sina, to mi je dovoljno - kazala je Marina Gagić.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.