x

ČEMPIONŠIP

Može li Ahmedhodžić nastaviti pobjedonosni pohod i protiv Koventrija

Šefild junajted našeg Anela Ahmedhodžića je u dobroj formi i očekuje četvrtu uzastopnu pobjedu u Čempionšipu kada dočeka Koventri.

Svjetsko prvenstvo 2022. nedavno je okončano, ali na svu sreću na teren su se već vratili Englezi, pa su tu zanimljive utakmice koje vrijedi ispratiti. Da sve bude još interesantnije, potrudili su se bukmejkeri Mozzarta, koji su spremili dvije kvote, koje će u svakom momentu da budu najveće na svijetu. U pitanju su dvojka na Totenhem protiv Brentforda, kao i kec na Šefild junajted protiv Koventrija.



Šefild junajted našeg Anela Ahmedhodžića je u dobroj formi i očekuje četvrtu uzastopnu pobjedu u Čempionšipu kada dočeka Koventri. "Oštrice" su na drugom mjestu sa 44 boda, tri manje od prvoplasiranog Barnlija. Ujedno, Šefild je pet koraka udaljen od trećeplasiranog Blekburna, prvog kluba van direktnih mjesta za promociju.


Šefild Junajted je pobijedio Vigan u posljednjem meču sa 2:1. S druge strane, Koventri je pobijedio Vest Bromvič Albion sa 1:0 kod kuće u posljednjem ligaškom meču, pa sada zauzima osmo mjesto sa 33 boda, što je jedan korak daleko od šestoplasiranog Kvins Park Rendžersa koji ima mjesto u plej-ofu za promociju.

Kladionica Mozzart na pobjedu Šefild junajteda daje kvotu 1.85. Pogledajte sve ostale kvote na Mozzart Bet siteu i odigrajte online.


Izvor: avaz.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.