x

NOVI DETALJI UBISTVA PJEVAČICE: Jelena čerečena, a garderoba čitava!

Garderoba Jelene Marjanović je poslije kasapljenja i čerečenja ostala potpuno čitava! Majica i trenerka u kojima je bila kada je ubijena nisu razvučene niti pocijepane!  

- Na osnovu teških povreda po tijelu, izuzimajući povrede glave, koja je bila smrskana, Jelenina garderoba je morala da bude pocijepana na više mjesta, pogotovo majica. Povrede koje je imala po tijelu su toliko teške, da je njena garderoba, naročito majica, morala biti bar razvučena i pocijepana na više mjesta. Međutim, utvrđeno je da su sve stvari potpuno čitave. Čudno je da na njima nije nađena nijedna rupa! Bijela majica kratkih rukava, svjetloplavi gornji dio trenerke i crni donji dio trenerke, kao i donji veš, nemaju nijednu deformaciju - piše u ovom nalazu, kojim se objašnjava da bi tragovi savlađivanja žrtve bili vidljivi na njenoj garderobi da je zaista napadnuta na nasipu u Borči dok je trčala.


- Zaključak je da je Jelena kompletno presvučena, jer na njenoj garderobi nema tragova brojnih udaraca po cijelom tijelu, niti znakova da je vučena i nošena poslije ubistva. Majica je poslije brutalnog ubistva morala biti razvučena, pocijepana i skinuta. Donji dio trenerke bi takođe morao biti oštećen i potpuno ili dopola skinut. Na garderobi bi bilo zelene boje od trave, pogotovo na bijeloj majici -navode stručnjaci sa Floride, koji su uradili novo vještačenje nezavisno od istrage u Srbiji, a na osnovu fotografija sa uviđaja i obdukcionog nalaza ubijene pjevačice.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.