x

poslala jasnu poruku

Oglasila se Karleuša i poslala moćnu poruku nakon drame sa Duškom!

Pop zvijezda Jelena Karleuša oglasila se na svom Instagram profilu i poslala snažnu poruku nakon drame koju je doživjela na Božić.

Naime, Jelena je juče, 7. januara, policiji prijavila fizički napad od strane supruga Duška Tošića, koji joj je u porodičnoj kući na Dedinju udario šamar.

Karleuša je sada podijelila snimak sa svog spektakularnog koncerta za doček 2022. godine ispred Skupštine, uz koji je poslala snažnu zvučnu poruku.


- Bolje pazite na ljude koji se povrate od svega što je trebalo da ih uništi, to su Božiji ljudi i ne treba se igrati sa njima - čuje se na snimku.

Podsjetimo, Jelena je nakon incidenta u porodičnom domu odbila medicinsku pomoć, kao i to da podnese prijavu protiv supruga i da ga zakonski goni, ali je prethodno fizički napad prijavila policiji, a nadležni su po njenom pozivu došli u njihov porodični dom na Dedinju.


Duško je u policiji dao iskaz u svojstvu građanina, kao i Jelenina tetka Danijela, koja je bila prisutna tokom incidenta. Nakon uzetih izjava i izvršenih procjena od strane PS Dušku je izrečena Hitna mjera zabrane prilaska i komuniciranja sa Jelenom u trajanju od 48 časova, u kom roku će mjera biti dostavljena tužilaštvu na ocjenu da li postoji potreba za produženjem iste.

Tošić je na saslušanju demantovao da je bio nasilan prema Karleuši.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.