x

iznenađeni

Oglasili se članovi žirija Zvezda Granda, evo šta kažu za Cecin dolazak!

Na iznenađenje mnogih, Svetlana Ceca Ražnatović pridružiće se čuvenoj šestorki "Zvezda Granda" u novoj televizijskoj sezoni.

Ova vijest je odjeknula u domaćim medijima, pogotovo što dolazi na mjesto njene najveće rivalke Jelene Karleuše.

Među prvima za Grand Online se oglasio Aleksandar Milić Mili i prokomentarisao ovu odluku produkcije koja se dugo čuvala u tajnosti.


- Raduje me Cecin dolazak u žiri. Ona je moj saradnik više od 20 godina i znam da će se sjajno uklopiti u već razigrani šou kakav je "Zvezde Granda". Takva zvijezda kao što je ona treba produkciji i vjerujem da će i jedni i drugi profitirati u ovoj sezoni. Ako negdje bude zapelo, naravno da može da računa na moju pomoć, uostalom kao i svi članovi žirija. Uvijek sam tu za svoje kolege. Inače, Ceca dolazi u već uigrani tim, a kvalitet emisije će sigurno postati isti - rekao je Mili za Grand. Online, dok je Đorđe David istakao da ne može da dođe k sebi od šoka.


- Iznenađen sam zaista. Ostajem pri stavu da do nove sezone o ovoj odluci ne dajem izjave za medije, pa čak ni za vas. Izvinite, ali vidimo se i gledamo 18. septembra - kratko je poručio roker.

Sa druge strane, muzički urednik ''Zvezda Granda'' i član produkcijskog žirija, Snežana Đurišić, smatra da je svako kompetentno i stručno lice, dobrodošlo u ovaj šou.


- Iako sam dio produkcije ne bavim se ovakvim vrstama odluka i promjena, ali mislim da svako ko ima uspješnu karijeru i vrijedno radi i voli svoj posao zaslužuje da bude dio ''Zvezda Granda''. Ceca je svakako umjetnik koji spada u ovo kategoriju i kao takva je dobro došla- rekla je pjevačica.


Ekipa Grandovog portala pokušala je da kontaktira Dragana Stojkovića Bosanca, ali do daljnjeg nije odgovorio na poziv.

Podsjetimo, danas je objavljeno zvanično saopštenje produkcije u kom je otkriveno da će Ceca biti nova članica žirija.


- Sigurni smo da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vjetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom show programu. Njeno prisustvo u žiriju će donijeti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici a emisija "Zvezde Grada" biti gledanija nego ikad - poručila je produkcija.

Pored ove velike novosti u sastavu stručnog žirija, za gledaoce je produkcija pripremili još noviteta jer će se promijeniti i dobro poznata scenografija. 

.

.

.

.

.

.

Izvor: grand.online

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.