x

vodi težak život

Otac repera Ša živi na ivici bijede: Boravi u iznajmljenoj sobi, radi 3 posla da bi preživio, a sin mu plaća kazne ljubavnici! (Foto)

Zoran Aleksić Kiza, otac repera i bivšeg zadrugara Nenada Aleksića Ša, živi u iznajmljenoj sobi u strogom centru grada i radi tri posla da bi preživio.

O njemu komšije imaju samo lijepe riječi. Kažu da je kulturan, da se uvijek i svima ljubazno javi, ali da uglavnom ne voli da priča o učešću njegovog sina u rijalitiju. Još manje voli da se poteže tema Nenadovog razvoda, koja ga jako pogađa.


- Kiza je naš dragi komšija, svaki dan ga viđam. Uvijek je pristojan, javi se. Znam koliko je požrtvovan otac i šta sve radi za svoju djecu. Isto znam da mu je jako teško palo učešće i ponašanje njegovog sina u "Zadruzi" - rekla je jedna od komšinica, koja nas je zamolila da joj ne spominjemo ime, piše Kurir.


Foto: Kurir

- Najviše ga je pogodio razvod njegovog sina, pogotovo što se to dešavalo javno, jer je on inače jako skroman čovjek. Ti dani su bili mnogo teški za njega. Kiza, koliko znam, nema stalni posao već radi sezonski, gdje treba i ima potrebe. Nekad se desi da radi i po tri različita posla da bi što više zaradio.


Foto: Kurir

Čovjek živi više nego skromno, takoreći na ivici siromaštva - otkriva ona. Na pitanje da li Nenad obilazi svog oca u tom stanu, ostale komšije koje smo tamo zatekli rekle su nam da ga do sada nisu viđali, javlja Kurir.

- Do sada nisam primijetio da ga je sin obilazio, ali to ne mora da znači da je tako. Ionako je Ša doskoro bio u "Zadruzi", pa nije imao ni kad - rekao nam je jedan komšija.


Dok smo mi pričali sa susjedima o Kizi, on je naišao. Čim je primijetio našu ekipu, odmah se okrenuo da ga ne bismo fotografisali, a u ruci je nosio kesu s namirnicama iz nabavke. Naš paparaco sreo je Zorana i prije nekoliko dana, dok se vozio javnim prevozom. Bio je u farmerkama i bijeloj majici, s torbicom preko ramena, a na telefonu koji je držao u rukama bila je slika njegovih unuka, to jest bratanaca Nenada Aleksića Ša, piše Kurir.


Javnost je burno reagovala kad je osvanuo ovaj paparaco Zorana Aleksića, s obzirom na to da je njegov sin baš tih dana uveliko pričao o tome kako uživa u luksuzu. Tako je Ša izjavio da mu nije žao što je bivšoj supruzi dao 130.000 eura nakon razvoda, a javno se hvalio time da je ljubavnici Tari platio kaznu od 50.000 eura zbog diskvalifikacije iz "Zadruge", kao i da je od honorara kupio najnoviji "mercedes", koji je papreno skup.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.