x

POLICIJA O NAPADU NA DARKA LAZIĆA: Grupa mladića ga je presrela, a dva su ga udarala po glavi i tijelu! ISPALJENA SU I 2 METKA IZ PIŠTOLJA!

Pjevač Darko Lazić i njegov menadžer Miljan Vračević napadnuti su sinoć oko 22:45 časova u naselju Umčari u Grockoj, gdje su se u ulici 27. marta odigrale dramatične scene.

Darko Lazić i Miljan Vračević odmah nakon napada dali su izjave policiji, da bi potom bili prevezeni na VMA gdje su im sanirane povrede.

"Darka Lazića i Miljana Vračevića presrelo je više NN lica, a dva lica prišla su njihovom vozilu, otvorila vrata i počela da viču da izađu iz vozila. Jedno lice nanijelo je Darku Laziću više udaraca u predjelu glave i tijela, a drugo lice je prišlo Vračeviću koji je bio na mjestu suvozača, poprskalo ga suzavcem, i zadalo mu jedan udarac pištoljem u predjelu glave iza lijevog uha. Vračević je zatim rukom odgurnuo pištolj, kada je jedan projektil ispaljen u vazduh, a zatim je NN lice ispalilo u vazduh još jedan projektii", navodi se u izvještaju policije.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.