x

Samo za odrasle: Uskoro će svjetlost dana ugledati p..nić Rade i Harisa, evo i kako!

Ovo je godina p..no-skandala i razotkrivanja jer Venera, koja trenutno trese nebo, vladar je afera, objašnjava astrolog Dušan Veličković. Kako kaže, sezonu p..no-skandala otpočela je Jelena Karleuša, ali će na tron uskoro zasjesti njena mlađa koleginica, pjevačica Rada Manojlović.

– Rada Manojlović (34) i Haris Berković (25) ove godine definitivno prekidaju svaki kontakt i šansu za eventualno pomirenje u nekoj bliskoj budućnosti. Razlog će, osim razlike u godinama i karakterima, biti p..no-skandal koji će ih pogoditi – tvrdi Dušan Veličković i objašnjava:

– Uskoro će se u javnosti pojaviti njihove lascivne poruke, se.si dopisivanje i fotografije koje su jedno drugom slali. Kako i na koji način će one dospjeti u javnost, manje je bitno od činjenice da će Radu taj skandal koštati karijere, zdravlja, ali i ljubavi – kaže Veličković.


Kako objašnjava, kombinacija njihovih horoskopskih znakova jasno ukazuje na fijasko u ljubavnoj vezi.

– Njihova veza je od starta bila osuđena na propast. Njegovi roditelji je ne podržavaju zbog ogromne razlike u godinama, kao i zbog činjenice da je Rada pjevačica i da pjeva u kafani, a kao takva je nepoželjna – kaže Dušan i nastavlja.

– Više puta su oni raskidali i mirili se, bili u nekoj vrsti kombinacije u kakvoj su i trenutno, ali će definitivni krah doživjeti objelodanjivanje njihove najdublje intime, koju su svih ovih godina uspješno uspijevali da sakriju od svih – kaže on.


Osim njihovih p..no-fotografija, klipova i SMS prepiske, kako tvrdi astrolog Dušan Veličković, Radu će šokirati i saznanje da joj je dragi sve vrijeme bio nevjeran.

– Ona će dobiti dokaz njegovog nevjerstva, takođe u vidu fotografija i klipova sa drugim ženama, i to će je dodatno dotući. Kada se iz cijele ove priče bude izvukla i oporavila, upoznaće potpuno novog muškarca, sa kojim će otpočeti vezu i udati se za njega naredne godine. U njenoj natalnoj karti zapisano je da će živjeti u inostranstvu, a ne ovdje – zaključuje Veličković.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.