x

poput djevojčice je

Šta se desilo sa Topalkovom ženom? Kao da je popila eliksir mladosti, evo kako sada izgleda lijepa Vesna! (Foto)

Milan Topalović Topalko godinama je u braku sa suprugom Vesnom, koja je takođe pjevačica, a kao plod njihove ljubavi rodila se Helena Topalović.

I dok za Helenu kruže priče da je prava ljepotica, mnogi su zanemarili njenu majku. Prema Topalkovim riječima, Helena je ljepotu naslijedila od majke Vesne.

Vesna je aktivna na društvenim mrežama, a sada su svi primijetili kako je njeno lice na slikama potpuno ispeglano, toliko da joj se ne vidi nijedna bora na njemu.


Na objavama izgleda kao djevojka, pozira u skupocjenom automobilu, zbog čega komentari samo pljušte. "Šta se desilo sa Vesnom", "Šta je radila na licu", "Gledaj majku biraj kćerku", bili su samo neki od komentara.


Podsjetimo, kako je pjevač jedno ispričao on je suprugu upoznao kad je imao 19 godina i od tad oči ima samo za nju.

"Ja sam je upoznao kada sam imao 19 godina. Bend čiji je član bila i Vesna, zvao me je da idemo u Nikšić da pjevam s njima. U to vrijeme je bilo rizično ići tamo. Prethodnog pjevača su pretukli, a ja sam pristao da idem ako mi plate", rekao je Topalko.


"Kada sam je upoznao djelovala je prilično zatvoreno za ljude koje prvi put vidi. Naročito prema meni. Sjedili smo zajedno, niti je htjela da priča sa mnom, niti da me pogleda, ništa", ispričao je pjevač. Njih dvoje dobili su kćerku Helenu, koja je njihov centar svijeta.

Helena je se prošle godine udala za svog izabranika Dragana Aleksića, bivšeg supruga voditeljke Jelene Dimitrijević.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.