x

Stefan definitivno u Zadruzi: Karić otvoreno o Kiji, Luni, ali i o mogućem sukobu sa ovim učesnikom u Imaginarijumu!

Stefan Karić jedan je od učesnika treće sezone Zadruge. U prethodne dvije sezone se dosta pominjao, jer su ga dovodili u vezu sa Kijom Kockar.

Stefan je u žižu javnosti dospio kao dečko pokojne misice Dijane Milojković, koju je bodrio tokom njene borbe sa kancerom, koju je nažalost izgubila prije mjesec dana.

O njemu se pisalo i nakon raskida sa Dijanom, pričalo se da je u vezi sa Kijom, a svi su bili šokirani i kada se našao u društvu Kockareve suparnice, Lune Đogani.

Karić priznaje da su mu mnoge stvari smetale dok je bio eksponiran u javnosti.

- Pa što se tiče te moje veze koju sam imao sa Dijanom. Provlačilo se da sam je prevario i ovo, i ono... Bilo je dosta nekih negativnih komentara i naslova - rekao je Stefan.


Pisalo se da je u vezi sa Kijom Kockar, pobjednicom prve "Zadruge", a on je konačno obrazložio u kakvim je zaista odnosu sa bivšom suprugom Slobe Radanovića.

- Sa Kijom sam odličan oduvijek, od kada se znamo - rekao je Karić, za kojeg je upravo njegov otac govorio kako je Kija kod prespavala  sa njim u sobi noć pred ulazak u Zadrugu. Objasnio je i kako se sreo sa Lunom.

- Lunu sam upoznao veče prije nego što je ušla u Zadrugu 2, bila je kod nas na večeri. Moj otac je sa njom više bio u kontaktu, a mi smo se tad upoznali - kazao je Karić.

On je i otkrio svoj razlog ulaska, kao i da li će se sukobiti Filipom Mijatovim, s kojim je njegov otac u svađi.


- Razlog mog ulaska je, pod proj jedan, novac, naravno. Drugi razlog je to što su me dosta provlačili po novinama i ljudi imaju razne predrasude o meni. Nadam se da ću se predstaviti u nekom boljem svjetlu. Ne postoji taj koga ne bih volio da vidim, jer ja sam takav tip da svakome mogu da pružim i ruku, da se upoznamo i da mu dam neku šansu. Nemam neprijatelje, stvarno. Može da me povrijedi samo osoba do koje mi je stalo. Ovako, neka osoba koja je nebitna u mom životu i koju ne poznajem, stvarno, nikada čovjeka nisam vidio, ako on misli da je to okej... Poslije je on demantovao to što je rekao - bio je iskren Karić.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.