x

Treba da vas bude sramota: Kija odbrusila Janjušu zbog afere sa Majom!

Nakon Šopićeve i Đedovića, na sceni "Zadrugovizije" predstavili su se Mima Živković i Marko Janjušević Janjuš. Oni su odabrali hit Tome Zdravkovića "Svirajte noćas samo za nju".

Iako su imali žestoke sukobe na imanju, Mima i Janjuš zaboravili su sve nesuglasice i maestralno odradili svoj dio nastupa. Poznato je da Janjuš obožava sve pjesme Tome Zdravkovića, te je ovaj nastup bio prožet jakim emocijama, a ovu pjesmu posvetio je svom životu koji je vodio. 

- Gospodine Janjuše, ne znam šta bih da iskomentarišem, ima on svoju muku, neću da mu stojim. Odličan si bio, sad će Kija da te iskomentariše - izjavila je Stanija Dobrojević.


- Mima bila si super, ti si pjevačica i to je tvoj teren. Janjuše, šta da ti kažem, reći ću samo da treba da vas bude sramota! - odbrusila je Kija Kockar.

- Mima, kada izađeš, nađi dobrog producenta. Janjuše, šta si mogao da radiš, nego da patiš. Osjećam tugu! - rekao je Gazda Paja.

- Ja neću da komentarišem ono što Janjuš i vi radite unutra, nego hoću da pričam o nastupu - rekla je Kaća Grujić i pohvalila Mimu.


- Mima bila si sjajna i svi smo komentarisali da si se odlično snašla. E sad, ja imam dvije nedoumice. Kako je pjesma ova, ljetnji hit? Drugo, za koju nju ste večeras svirali, to bih pitao Janjuša? - upitao je Darko Tanasijević.

- Kao prvo, ja kada sam birao hit za sva vremena. Za sebe sam pjevao, za nju, za nju - rekao je Janjuš.

.

.

.

.


Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.