x

Vraćam joj muža, hvala na upotrebi: Edo nakon svađe sa ljubavnicom Draganom moli ženu da mu oprosti!

Prva tema tokom "Pretresa nedjelje sa Milanom Miloševićem" bio je odnos Dragane Mitar i Edisa Fetića. Ovom prilikom je Mitrova izjavila da je definitivno stavila tačku na vezu sa svojim oženjenim ljubavnikom. Inače, Edo je rekao Dragani i kako svako veče moli Boga da mu supruga sa kojom ima djecu oprosti javnu prevaru, kao i da mu je Mitrova upropastila život.

- Pa ništa, desilo se da smo se Edo i ja posvađali i da smo definitivno završili našu priču. To je krenulo od subote uveče kada sam ja htjela s njim da pričam, ali nisam znala da kada imaš partnera, ti ne možeš s njim da pričaš. Par dana me vrzo ružno bocka. Popodne je krenula svađa. Juče je bio cijeli dan haos i juče smo rekli šta smo imali... Ja više ne znam ko je on. On je 5 in 1! Meni je drago što sam uspjela da izvučem riječi koje mi je sve izrekao, očigledno je sve mislio tako. Ja sam uvijek osjećala tu neku nesigurnost. Ja više ovog čovjeka stvarno ne poznajem. Najlakše je reći da se kaješ - rekla je Dragana i dodala:


- On je drvo, betončina, ja nisam vidjela većeg narcisa, pun je sebe, razočarana sam. Ja sam u njegov život ušla, on je mene našao, ne ja njega. To govori o tome da su kod njega počeli neki problemi. Ja bih isto mogla da se hvatam za moj brak, ali nema potrebe, mislim da smo zajedno učestvovali u tome. Ja ga vraćam njegovoj ženi, hvala na upotrebi, sa zadovoljstvom ću joj vratiti muža. Ona nije imala vremena da se bavim s njim zadnjih godina, pa evo ja sam. Vraćam ga u komadu. Želim mu da mu žena oprosti i da joj se vrati - izjavila je Dragana.


- Kada bih vratila vrijeme, ne bih se udala. Ne bih se vraćala u tu priču, jer znam šta bi me čekalo. To se samo vuklo, vuklo... Edo je mnogo doprinio, iako on kaže da ne bi doprinio. On je znao šta treba da ga interesuje. Ja nisam znala da je nedjelju prije ulaska se našao sa ženom - pričala je Dragana o svom još uvijek zakonitom suprugu Siniši.


- Rekao je da si ti rođena samo da se matorci istresaju nad tobom - poručio je voditelj Milan Milošević, Dragani.

- Ne sjećam se toga. Znam da mog supruga spominje kao gerijatrija. Ako je to rekao, to govori o njemu. Ja sam znala da on neće podnijeti zahtjev za razvod braka - rekla je Dragana sa suzama u očima.



(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.