x

SKANDAL SA DODJELE OSCARA

Will Smith se javno izvinio Chrisu Rocku zbog šamara i pojasnio zašto ga je udario!

Američki glumac Will Smith javno se izvinio svom kolegi, komičaru Chrisu Rocku zbog toga što ga je ošamario na ovogodišnjoj dodjeli Oscara održanoj u nedjelju u Los Angelesu.

Kako je na svom Instagram profilu napisao Smith, nasilje u svim njegovim oblicima je otrovno i destruktivno.

"Moje ponašanje na sinoćnjoj dodjeli Oskara bilo je neprihvatljivo i neoprostivo. Šale na moj račun su dio posla, ali šala o Jadinom zdravstvenom stanju je bila previše za mene i emotivno sam reagirao", napisao je Smith.


Želio bih da ti se javno izvinim, Chris, dodao je Smith.

"Ponašao sam se neprimjereno i pogriješio sam. Postiđen sam i moji postupci nisu ukazivali na čovjeka kakav želim da budem. Nema mjesta nasilju u svijetu ljubavi i dobrote. Također bih se izvinio Akademiji, producentima emisije, svim prisutnima i svima koji gledaju širom svijeta. Želio bih da se izvinim porodici Williams i mojoj porodici Kralj Richard. Duboko žalim što je moje ponašanje zaprljalo ono što je inače bilo prekrasno putovanje za sve nas", dodao je Smith.


Ispriku je završio rečenicom: "Radim na sebi".

Podsjećamo, Will Smith je na nedjeljnoj dodjeli Oscara ošamario Chrisa Rocka nakon što je on uputio šalu na račun frizure njegove supruge Jade Pinkett Smith.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Klix 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.