x

Za nju nema krize: Verica Šerifović radi u svojoj poslastičarnici!

Verica Šerifović odavno je odlučila da joj pjevanje više ne bude primarna profesija, pa je nastupe prorijedila, a nove pjesme nije snimala skoro deceniju. Ali to ne znači da sad ima višak vremena. Ona već četiri godine ima poslastičarnicu u Kragujevcu, odakle su Šerifovići rodom i vjerovali ili ne, u njoj i sama radi.

Ljudi koji svrate da pojedu nešto slatko iznenade se kada vide poznatu pjevačicu i majku Marije Šerifović za pultom kako uslužuje mušterije, a ona ih dočeka sa osmijehom i ljubazno. Verica je prije toga neko vrijeme bila vlasnica i poslastičarnice na Novom Beogradu, ali je promet bio slab, pa je morala da je zatvori. U Kragujevcu joj posao ide odlično.


Lokal je uvijek pun mušterija, a rade se i torte i kolači po narudžbini.

Uzimajući u obzir da je estrada duboko pogođena pandemijom virusa korona, jer od marta nema nastupa i koncerata, pa se pjevači žale na finansijsko stanje, Verica ne mora da brine jer njen privatan biznis odlično funkcioniše i solidno prihoduje od toga.


Naši izvori kažu da nerijetko u poslastičarnicu svrati i Marija kad dolazi da obiđe roditelje, majku Vericu i oca Rajka. Iako slatkiše ne smije da jede, jer je na strogoj dijeti mjesecima, pjevačica voli da boravi u lokalu svoje majke, gdje obično pije limunadu ili neki cijeđeni sok.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.